Website met WordPress

Meer dan 40% van alle websites zijn gemaakt met WordPress.

WordPress is een uitstekende keuze voor het bouwen van uw website. Het biedt talloze mogelijkheden, is zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen waardoor het uitermate geschikt is voor de website van uw horecazaak.

Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing met veel ingebouwde functies en thema's

Flexibel

01

Eenvoudig te gebruiken

Een van de grootste voordelen van het gebruik van WordPress is de eenvoudige interface. Het platform is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zelf voor mensen zonder ervaring in webdesign. Dit betekent dat u zonder problemen pagina’s en berichten kunt aanpassen, maken en publiceren.

02

Brede community

WordPress heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers. Dit betekent dat er veel documentatie, tutorials en plug-ins beschikbaar zijn om u te helpen bij het bouwen en onderhouden van uw site.

03

Snelheid

WordPress is sneller te ontwikkelen dan het coderen van een website vanaf nul, omdat het platform al veel ingebouwde functies en sjablonen heeft. Dit betekent dat er snel een site kan gebouwd worden. Deze wordt eenvoudig aangepast aan uw behoeften met behulp van plug-ins en thema’s.

04

Gebruiksvriendelijke CMS

WordPress is een Content Management Systeem (CMS), wat betekent dat er gemakkelijk pagina’s, blogposts en andere inhoud beheerd kunnen worden. Er zijn ook plug-ins beschikbaar waarmee online reserveringen worden gemaakt.

05

Veiligheid en updates

WordPress heeft een team van ontwikkelaars die zich bezighoudt met de veiligheid van het platform en regelmatig updates uitbrengt om eventuele kwetsbaarheden te verhelpen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw site en dat deze altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingsfuncties.