Creatief Design

Beheers de kunst van online succes. Ontketen het volledig potentieel van je horecabedrijf !

Less is more!  Een creatief website design helpt om bezoekers een aantrekkelijke gebruikerservaring te bieden. Pixelsolutions verbetert de functionaliteit en verhoogt zo de conversies voor je bedrijf.

Extra website-ontwerp expertise

01

Identificeren

Ons webontwerpproces begint met de juiste communicatie om de zakelijke doelstellingen van je website en doelen te bepalen teneinde ​​strategie te creëren die je bedrijfsmerk versterkt. Vervolgens stellen we een projectplan en tijdlijn op om een ​​innovatief website design te bieden, verrijkt met innovatieve technologie.

02

Research

Uitgebreid onderzoek en analyse van concurrentie, economie wordt door Pixelsolutions op maat ontwikkelt.  Interviews met onze klanten zorgen er voor dat hun bedrijfsontwerp succesvol is en anticipeert op de behoeften van de huidige markt.

03

UI/UX

Na afronding van de research leggen we de basis van het plan door een wireframe en sitemap op te stellen om belangrijke functionaliteiten, structuren en kenmerken van je zakelijke website in kaart te brengen. We leggen de nadruk op gezamenlijke inspanningen met de goedkeuring van onze klanten.

04

Content strategie

Pixelsolutions zorgt voor een effectieve content strategie voor webdesign die kan bijdragen aan het succes van uw website door het creëren van relevante en nuttige inhoud die aansluit bij de behoeften en interesses van de bewuste doelgroep.

05

Design

Pixelsolutions houdt rekening met uw zakelijke doelstellingen en input. We gebruiken op maat gemaakte elementen, afbeeldingen , eenvoudige navigatie, SEO technieken en innovatieve technologie.  Dit om je nieuwe website-ontwerp tot een succes te maken.