BOOST JE AANWEZIGHEID OP
SOCIALE MEDIA

Pixelsolutions-Horecamarketing-Webdesign voor horeca
favicon pixelsolutions - digitale marketing gent

Sociale medianetwerken zijn zeer effectief voor marketing binnen de horeca.
Horeca-eigenaren kunnen hun sociale media-campagnes maximaliseren door gebruik te maken van professionele fotografie en grafisch ontwerp. Professionele fotografie helpt boeiende beelden te creëren die de aandacht vestigen op posts op de verschillende platforms. Grafisch ontwerp kan worden gebruikt om aantrekkelijke ontwerpen te creëren die de aandacht trekken van volgers.

Sociale Mediamarketing voor horeca-Sociale Mediamarketing Gent-Pixelsolutions-

Sociale media helpen je je doelgroep te bereiken en betrokkenheid creëren?

Sociale mediamarketing voor horeca is een essentieel onderdeel geworden van  marketingstrategieën voor horecabedrijven. Een voortreffelijke marketing biedt de mogelijkheid om je klantenkring uit te breiden, een betere merkherkenning te creëren en de betrokkenheid van klanten te vergroten.
Tevens is het belangrijk om de juiste specifieke sociale media-kanalen te kiezen waar elk kanaal zijn eigen specifieke doelgroep heeft. 
Content is een ander cruciaal aspect voor de sociale mediamarketing van horecabedrijven.
Delen van foto’s en video’s van nieuwe menu-items, achter de schermen, je interieur en exterieur, speciale aanbiedingen en evenementen zijn enkele voorbeelden van relevante inhoud.

Pixelsolutions kiest de juiste kanalen, deelt creatieve content over je horecabedrijf, gebruikt organische en betaalde advertenties en influencer marketing. Tevens zorgen wij voor een consistente visuele identiteit en meten wij je resultaten.
Horecabedrijven kunnen op die manier hun sociale media-marketing effectiever maken, hun klantenkring uitbreiden en betrokkenheid vergroten.

Pixelsolutions analyseert de statistieken van je likes, shares en views om de effectiviteit van campagnes verder te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze sociale mediamarketing voor horeca. We zijn er om je te helpen je horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen.