SEO & PPC

Genereer reserveringen via verhoogde
Google-zichtbaarheid.

Marketingbureau in Gent voor al uw digitale producten zoals webdesign, fotografie, digitale marketing, en grafisch ontwerp.

Verbeter uw zichtbaarheid!

Of u nu uw positie op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines wilt verbeteren, websiteverkeer wilt stimuleren of wilt verschijnen in lokale zoekresultaten, investeren in SEO en PPC is altijd belangrijk voor de groei van uw bedrijf.

Investeren in SEO is belangrijk voor de groei van uw horecabedrijf.

  • Pixelsolutions crëert campagnes die rankings verhogen en meer websiteverkeer naar uw website sturen.
  • Door strategieën voor zoekmachineoptimalisatie effectief te implementeren, kan je je website helpen hoger te scoren in de zoekresultaten.
  • Kleine of grote wijzigingen in lokale rankingfactoren zoals naam, adres en telefoonnummer (NAP) en klantrecensies kunnen u helpen bovenaan de organische resultaten te komen.
Marketingbureau in Gent voor al uw digitale producten zoals webdesign, fotografie, digitale marketing, en grafisch ontwerp.

Wat kan SEO betekenen voor uw horecabedrijf?

We merken dat veel klanten naar ons toe komen om met het probleem dat ze de meest esthetische en aantrekkelijke website hebben, maar gewoon niet kunnen begrijpen waarom ze niet goed scoren en beter presteren dan hun analyserapporten weergeven.

Ons antwoord is eenvoudig: je kan de mooiste website op internet hebben, maar als deze niet ontworpen is met het oog op SEO, zal niemand deze ooit vinden in resultaten van de zoekmachines.

Onze websites zijn gebouwd om responsief te zijn op alle apparaten in combinatie met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat geoptimaliseerd is om te converteren.
Het doel van Pixelsolutions is ervoor te zorgen dat uw website een aanwinst is waar je trots op kan zijn en je klanten bij elk bezoek een positieve gebruikerservaring hebben.

Wat kan PPC betekenen voor je horecabedrijf?

Met Google Ads kan je PPC-advertentiecampagnes (Pay-Per-Click) maken, gericht op zoekwoorden en op tekst gebaseerde inhoudsoptimalisatie. Google Ads is een geweldige manier om zowel een gericht publiek als een breder publiek te bereiken teneinde de naamsbekendheid te vergroten. Ze zijn ook effectief om een ​​hogere klikfrequentie te genereren en leiden uiteindelijk tot hogere verkopen.

De economie heeft de laatste jaren enorme veranderingen ondergaan, vooral door de uitbreiding van het gebruik van internet.  Een gemiddelde Belg besteedt dagelijks meer dan twee uur op internet. De concurrentie in de horeca is heel zwaar en heeft zijn eigen behoeften. Online zichtbaarheid en traceerbaarheid zijn geen kwestie van keuze, maar een must. Pixelsolutions is er om samen met onze klanten een goede marketingstrategie te plannen en uit te voeren.

Wat is er uniek aan SEO voor horeca?

SEO voor horeca en SEO voor websites die niet gerelateerd zijn aan horeca is in weze hetzelfde in
theorie, maar verschilt toch in de praktijk.

Vanwege de aard van de branche en het gedrag van consumenten, moet een SEO-expert voor horeca voortdurend niche specifieke tests uitvoeren om te bepalen welke zoekwoorden en strategieën het meest optimaal zijn voor je horecabedrijf. Dit proces is van vitaal belang om de psychologie en de intentie achter je doelgroep te begrijpen.

Om hoge posities in de SERP’S (search engine ranking position) te behouden, produceren we voortdurend nieuwe content en geven we een positief signaal aan Google. Door boeiende inhoud te creëren, dragen we bij aan de reputatie van je horecabedrijf als expert in je vakgebied en verhogen we je aantal nieuwe klanten.