Email marketing

Mailchimp
Marketingbureau in Gent voor al uw digitale producten zoals webdesign, fotografie, digitale marketing, en grafisch ontwerp.
fotograafie-gent-grafisch-gent-square-plus-pattern-Studiofotografie-Gent email-marketing-Gent-Commerciële Fotografie-pixelsolutions
emailmarketing

Email marketing te Gent om uw inkomsten en naambekendheid te vergroten

E-commerce is gebaseerd op bestaande klantinkomsten. En de gemakkelijkste manier om die inkomsten op te bouwen… is e-mail.

  • VAN BEZOEKERS TOT ABONNEES
  • MAAK VAN ABONNEES NIEUWE KLANTEN
  • BREID UW LIJST UIT EN VERSNEL MET ONZE FULL-SERVICE EMAIL MARKETING

Mailchimp

Met mailchimp combineren we visual storytelling, sterke branding en personalisatie. Op die manier krijg je zowel ontwerp als regelmatige AB-tests om datagestuurde beslissingen te nemen.

  • VISUELE VERHALEN, STERKE BRANDING EN PERSONALISATIE
  • LAAT JE KLANTENBESTAND GROEIEN
  • VOORDELIGE CAMPAGNES MET MAILCHIMP
Marketingbureau in Gent voor al uw digitale producten zoals webdesign, fotografie, digitale marketing, en grafisch ontwerp.
EMAIL MARKETING GENT MAILCHIMP Logo PIXELSOLUTIONS
Marketingbureau in Gent voor al uw digitale producten zoals webdesign, fotografie, digitale marketing, en grafisch ontwerp.
emailmarketing gent

Betere email marketing = meer inkomsten

Benut de kracht van e-mail- en marketingautomatisering zonder problemen om gekwalificeerde consultants te vinden of een nieuwe afdeling te bemannen.

  • COMPLETE EMAIL CREATIE
  • VAN INHOUD TOT ONTWERP
  • U DENKT HET - WIJ DOEN HET

Email marketing Gent

E-mailmarketingstrategie, die hypergepersonaliseerd is, helpt in elke fase meer klanten voor uw bedrijf te werven. Het marketingproces bij Pixelsolutions is zeer zorgvuldig gemaakt met de juiste doelgroepsegmentatie. Deze klanten krijgen met andere woorden vooral gerichte en relevante informatie. Op deze manier kunt u meer leads voor uw bedrijf genereren en meer betrokkenheid stimuleren. U kunt de meeste e-mailmarketingstrategieën toepassen om uw klanten blij en geïnteresseerd te maken.

Er zijn veel factoren aanwezig in een krachtige e-mail, zoals relevante berichten, belangrijke punten en strategisch ontwerp. Voordat u echter mooie dingen in uw e-mail opneemt, is het belangrijker om eerst een doordachte strategie te hebben. De belangrijkste stap die in een strategische e-mailcampagne moet worden opgenomen, is het identificeren van verschillende situaties waarin uw klanten kunnen terechtkomen. Hiervoor moet u uw doelgroep of klanten volledig van binnen en van buiten begrijpen.

We helpen onze klanten bij het ontwikkelen van strategische en effectieve formuliervullingen waarmee u informatie over uw klanten kunt vastleggen en uw doelgroep kunt segmenteren. Pas dan gaan we naar de volgende stap: het afronden van uw doelen en zakelijke doelstellingen en het bepalen van de toekomstige actie die het publiek moet ondernemen. Alleen dan kunnen we beginnen met de productie en het structureren van de e-mails om uw gebruikers te betrekken en al uw doelstellingen en doelen weer te geven. Daarnaast zorgen wij voor het creëren van gerichte landingspagina’s. Hierdoor kunnen uw klanten de zeer gerichte en hoogwaardige inhoud bekijken wanneer ze op de e-mail klikken.

Wat kunnen wij je bieden?

Wij denken dat data een belangrijke rol spelen bij het vertellen van uw verhaal. Daarom gebruiken we de systematische aanpak van A/B-testen om te bepalen welke berichten het meest aanslaan bij uw klanten. We volgen en gebruiken continu alle analytische tools om de e-mailstrategie te optimaliseren. Hierdoor kunnen we ons gebruikersgedrag goed begrijpen en kunnen we algoritmen herdefiniëren om de campagne te ondersteunen. We besteden tijd aan het ontwikkelen van de beste content, die u automatisch naar uw klanten kunt sturen om uw campagnes te versterken.